Del:

I 2019 har Norges Cykleforbund (NCF) tilbud for mennesker med rusproblemer gjennom to ulike prosjekter. NCF skal tilby aktivitet uavhengig av forutsetning og bakgrunn, og de skal hjelpe mennesker som har falt utenfor med å skape en meningsfull hverdag. Arbeid og velferdsdirektoratet har i 2019 bevilget midler til NCF for å gjennomføre disse tilbudene.

NCF Road Safety er et kvalifisert team med stasjonære vakter som skal bidra til økt sikkerhet i sykkelritt. Prosjektet er et samarbeid med Veien Tilbake AS, som har mye erfaring med å gi arbeidstrening for målgruppen.

[post-views]
Denne nettsiden bruker cookies

Mer informasjon om behandling av dine personlige opplysninger gjennom cookies, og mer informasjon om dine rettigheter finner du i Informasjon om behandling av personopplysninger via cookies og annen webteknologi. Nedenfor kan du gi ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger også for statistikk og analyse av brukeradferd.