Škoda MTB Kolmapäevakud 2024 – Jätkame traditsioone!

Autor: Andre Kull

10.04.2024 kell 17.00 Kalevi Liival läheb käima sarja juba 17. hooaeg. Ilmselt aastal 2007, kui sari esmakordselt täies mahus ja formaadis oma avastardi sai, ei arvanud keegi, et see sari traditsiooniks saab. Sarja peatoejätkuval SKO Motors – Škoda esindus Laagris, Škoda ja We Love Cycling. Korraldajad on ikka samad – Porter Racing, Jõelähtme Singel, Velo.Clubbers ja CC Rota Mobilis.

Nagu iga teine spordisari, proovib ka Škoda MTB Kolmapäevakud ajaga kaasas käia. Toome teieni kvaliteetseid radu, üllatusi, uusi võistlusklasse, vägevate auhindadega loosimisi, põnevust ja häid pakkumisi meie toetajatelt.
Mis on sellel hooajal uut?

 1. Stardimaks per etapp jääb 10 EUR + number 3 EUR (ühekordne tasu). Registreerida saad kas kolmapaev.ee lehel või kohapeal.
 2. Võtame kasutusele keskkonnasäästliku lahenduse, kus numbrid, mis väljastatakse kehtivad ka järgmisel aastal jne. Uuendame numbreid kleebisega. Kadumisel peab uue nr lunastama.
 3. Sellel hooajal on võimalus 1 nädal enne starti numbritele järgi minna ka SKO Motorsi esindusse (Pärnu mnt 543, Laagri). Selles osas anname veel täpsemat infot. Samuti saab numbrid kätte esimese etapi stardis nagu alati.
 4. Sellest hooajast alates on elektrilised E-MTB rattad starti lubatud igal etapil. Loomulikult toimub neile eraldi arvestus. Mootorite võimsusi me kontrollima ei hakka. E-MTB sõitjate numbritele lisatakse vastav kleebis.
 5. Viimasel, Keila etapil leiab aset ka E-MTB Eesti mesitrivõistluste etapp. E-MTB-stardivad sellel etapil eraldi ja tavaratastega koos sõitmist ei ole.
 6. Võtame kasutusele ka nooremate vanuserühma M/N 8.
 7. Need tublid ratturid, kes võtsid eelmisel aastal osa kõigist etappidest saavad sellel aastal endale nimelised numbrid. Samal tingimusel anname välja ka 2025 a nimelised numbrid, seega ole igal etapil kohal!
 8.  21.08.24 toimuv  Pirita etapp on taas traditsiooniline SKO Motors Spetsiaal / Sõber Tasuta Kaasa etapp. Mis täpsemalt toimuma hakkab, anname jooksvalt teada.
 9.  Sarja lõpetamine toimub eraldi üritusena SKO Motorsis 18.09.2024. Selle ürituse kohta jagame samuti infot jooksvalt.
 10. Sarja fotograafina jätkab Janne Epner
 11. SKO Motors, Škoda ja WeLoveCycling teevad spetsiaalseid ainult kolmapäevakulistele suunatud pakkumisi.
 12. Loosime välja ühe õnneliku, kes saab SKO Motorsi kulul sõita L’Étape du Tour de France rahvaetapile, mis toimub 07.07.2024 . Võidupakett sisaldab lennupiletit, transporti kohapeal, majutust, stardikohta jne.
  Suur loos toimub kõigi täisealiste võistlejate vahel, kes on osa võtnud vähemalt ühestjärgmistest 2024 a. etappidest (Kalevi Liiva, Saustinõmme, Rohuneeme ja Riiamäe).  Kui soovid oma võidu võimalusi suurendada võta osa kõigist neljast etapist. Iga etapp annab ühe “pileti”. Samuti saad loosirattasse, kui oled registreerunud ja maksnud kogu hooajaks. Täpsemad tingimused leiad SKO Motorsi lehelt.