Osale meie rattasõidufännide võistlusel ning võid veeta kolm päeva Liège-Bastogne-Liège’i võidusõidul koos Alpecin-Deceunincki meeskonnaga!

Autor: We Love Cycling

Huvilised ja fännid on iga spordiala liikumapanev jõud, see värske hapnikupuhang, mis elektriseerib iga võistluse õhkkonda – me ju keegi ei kahtle selles! Aga mis siis, kui me pakume veelgi väärikamat tasu kui põnevus ja õlg-õla kõrval seismise tunne, mida annab oma lemmikmeeskonnale vahetu kaasaelamine?

Legendaarne Liège-Bastogne-Liège’i võidusõit, mida tuntakse ka nime all „La Doyenne“ ehk „Vanadaam“, sõidetakse tänavu 21. aprillil. Tegu on vast kõige vaevanõudvama ühepäevasõiduga maailmas ning vanimaga Euroopa viiest Monumendist ehk klassikust. Marsruut sisaldab järjestikuseid tapvaid tõuse ning on ratturitele erakordselt raske – kuid fännidele tõeline nauding. Kui Sa oled kunagi tahtnud olla rada palistavate pealtvaatajate seas, siis siin on sinu võimalus. Ja mitte ainult – sul on võimalus osaleda kolmepäevasel VIP-reisil, kus kõik kulud kaetakse. Loe edasi!

Koostöös profitiimiga Alpecin-Deceuninck kuulutame välja võistluste tulihingelistele jalgrattasõiduhuvilistele. Et jutt liiga pikaks ei läheks, siis siin on reeglid:

  1. Postita Instagrami foto või video endast (või kohenda vanemat, juba postitatut), mis näitab Sinu armastust jalgrattasõidu vastu ning mida jalgrattasõidu fännamine Sulle tähendab. Sa võid olla seal nii aktiivse sõitja kui ka vaimustunud huvilise rollis. Rattasadulas kanna oma lemmikmeeskonna värve (Alpecin-Deceuninck annab lisapunkte!), esitle meile oma fänniatribuutikat, ela kaasa oma jumaldatud ratturile – mida iganes! Näita oma vaimustust ja loovust nii piltidel kui ka pildiallkirjades.
  2. Oma fotole või videole lisa teemaviide #LiegeDream ja märgi ära (tag) veebiajakiri We Love Cycling. Sellega oled automaatselt võistlusele registreeritud.
  3. Kõike seda saad teha ajavahemikus kuni 31. märts 2024.
  4. Ongi kõik!

Kui järgid kõiki võistluse reegleid, on Sul võimalus võita peaauhind. Mis see on? Kolmepäevane VIP-reis (19.–21. aprillil 2024) Liège-Bastogne-Liège’i võidusõidule koos Alpecin-Deceunincki profitiimiga võitjale ja ühele külalisele. See tähendab kaht võistluseelset päeva, nägemaks kogu profitiimi ettevalmistuste karusselli pluss võistluspäeva ennast. Paketti kuuluvad ride and greet tiimi kahe ratturiga, pilguheit tiimibussi ja jalgrataste seadistamisele, parimad vaatamiskohad võidusõidu ajal – ning kõigi reisi- ja ööbimiskulude katmine. Kujuta ette, et näed, kuidas Mathieu van der Poeli jalgratast kokku pannakse ja ette valmistatakse!

Võitjana tutvud Sina ja Su külaline lähemalt ka Alpecin-Deceunincki uhiuue autopargi Škodadega, kuna tiim sõlmis just tänavu partnerluslepingu autotootjaga. Võidusõidu ajaks saate tiimi autodesse kaks VIP-kohta.

Võitja valimisel arvestatakse loovust, entusiasmi, nutikust, leidlikkust, kunstilisust, kaasaelamise siirust… Nii et pange pead tööle, sest auhind on seda väärt. Pöidlad pihku!