Škoda Laagri 22. Rakke rattamaraton üllatab uue rajaga

Autor: www.ejl.ee
Juulikuu viimasel päeval toimub Škoda Laagri 22. Rakke rattamaraton, mis pakub ratturitele 48 km põhisõitu, 17 km poolmaratoni ja lisaks lastesõite.
Škoda Laagri 22. Rakke rattamaratoni peakorraldaja Enno Eilo sõnul on maratoni rada suures osas muutunud võrreldes varasemaga. „Enne võistlust toimus meil Avatud raja sõit, kus oli üllatavalt palju osalejaid. Usun, et suuresti muutunud rada ja uued lõigud tingisid suure huvi maratoniraja testimise vastu. Lisaks on meil muutunud poolmaratoni rada, mis on nüüd oluliselt lühem ja veidi rohkem maastikul. Kuna vihma pole vahepeal väga tulnud ja rada on suhteliselt kuiv ja on oodata väga mõnusat võistluspäeva,“ lausus Eilo ja julgustas võistluspäevast osa võtma kogu pere, kuna ka sel korral toimuvad lastesõidud.
Hetkel hoiab üldarvestuses meestest esikohta Josten Vaidem (Fixus) 5887 punktiga, tema järel on Peeter Tarvis (Veloplus) 5950 punktiga ja kolmandal kohal on Gert Jõeäär (Veloplus) 5932 punktiga. Nad on kõik end ka Škoda Laagri 22. Rakke rattamaratonile kirja pannud.
Naiste esikolmiku moodustavad hetkel Merili Sirvel (RR Siplased/Vitax) 5539 punktiga, Mari Kruuser (Spordipartner Racing Girls) 5536 punktiga ja Maris Lillep (Redbike Naised) 5471 punktiga.
Võistkondlikus punktiarvestuses kuuluvad esikolmikusse Veloplus, Team Antsla ja CCRM. Naiskondlikus punktiarvestuses vastavalt Spordipartner Racing Girls, RR Siplased/Vitax ja Spordiklubi Rakke Naiskond.
Praeguse seisuga on maratonile kirja pannud ligi 800 osalejat ja oodata on mõnusat päikselist võistluspäeva.