2023 Škoda MTB Kolmapäevakute sarja finaal Keilas

Autor: Andre Kull

Vaatamata päeval valitsenud heitlikele ilmaoludele sai siiski peaagu päikeselises Keilas eile, 13.09.2023, joon alla tõmmatud juba 17 hooaega toimunud Škoda MTB Kolmapäevakute sarjale.

Nagu viimasele etapile traditsiooniks saanud,  olid erinevalt teistest sarja etappidest kavas ühisstardid, millele järgnes autasustamine ja selle sügise esimene punkkontsert Keilas – lavale astus “Kurjam”, kelle frontman Marko Sigus aka Maika astus lavale otse peale põhisõidu läbimist. Boonusena olid sarja algusest peale korraldavad klubid lauale pannud enda liikmete poolt küpsetatud sügisesed koogid/pirukat, mis haihtusid sekunditega. Kohal oli ka sarja peatoetaja Škoda/SKO Motors/We Love Cycling Estonia. Škoda-poolse tulihingelise rattaspordi toetaja Maario Orgla abiga said ka kõik auhinnad üle antud.

 

Nüüd väike tagasivaade hooajale ning natuke ka statistikat. Sari koosnes 12-st etapist. Sari on tasuta kõigile kuni 18 (kaasaarvatud) ratturitele. Esimese 5 etapil osalejate vahel loositi välja SKO Motorsi ja We Love Cycling Estonia poolt välja ainukordne all inclusive pakett Tour De France´i etapile. Pirita etapp oli SKO Motors spetsiaal ja kõigile jagati Škoda We Love Cycling ratta joogipudeleid. Samuti katsetasime see hooaeg esmakordselt elektriliste maastikurataste kaasamist kahel etapil.
Sarjast võttis hooaja jooksul osa 203 last, 411 täiskasvanut. Kokku siis 614 erinevat osalejat.

Täname kõigepealt kõiki, kes osalesid Škoda MTB Kolmapäevakutel. Korraldavate klubide liikmeid, kes oma vabast või töö ajast radu planeerisid, korralduslube taotlesid, radu maha märkisid, stardikoridore ehitasid, nooli ja linte koristasid. Suur kummardus SKO Motorsile ja Maario Orglale sarja jätkuva toetamise eest, tänud ka Janne Epnerile, kes kõikidel etappidel meie tegemisi fotosilma läbi jäädvustas. Veel täname A le Coqi joogipoolise  ja Tallinna Linnavalitsust toetuse eest.

Kohtume 14.10.23 SKO Motorsis peetaval Rattalaadal, kus on juba võimalik registreerida ennast 2024 aasta sarjele.

Tänud ja rajal näeme!