#2 Rapha films

Av We Love Cycling

Vi i Welovecycling Norge liker svært godt å bruke YouTube for å finne sykkelinspirasjon, og for generelt å se på folk som er flinke til å sykle. Vi vil i denne serien av artikler komme med en ny YouTube-kanal hver uke som vi anbefaler å sjekke ut.

Rapha blir av mange regnet som det beste og kuleste klesmerke for syklister. I mange år har Rapha levert spennende produkter i kombinasjon med inspirerende videoer på sin YouTube-kanal. De siste årene har Rapha levert sykkelklær til profflaget EF Education. Dette samarbeidet har ført til enda flere spennende prosjekter og videoer der flere av proffsyklistene på EF utfordrer seg på alternative sykkelritt fra det de er vant til. I tillegg til å være inspirerende så er kvaliteten på disse videoene også av svært høy kvalitet.

Videoen vi har valgt ut her er første episode i en serie Rapha har laget med EF Education som handler om alternativ racing.

 

Sjekk ut Rapha films sin youtube-kanal HER