Ikke kjøpt julegaver enda? Her er tre forslag

Av Joshua Donaldson

Vi har alle vært der. Rusler rundt i butikkene på jakt etter en julegave på siste shoppingdag før julaften. Vi vet det, du vet det, det burde vært gjort før, men her er vi. Ikke bekymre deg, vi er her for å redde dagen og potensielt julen med litt gaveinspirasjon i siste øyeblikk. 

Zwift abonnement

Finnes det en bedre gave til en syklist? Zwift har tatt verden med storm de siste årene, og har blitt et av de mest populære verktøyene for innendørssykling i verden.

Zwift lar deg sykle i en virtuell verden med en utrolig realistisk følelse mot (eller med) ryttere fra hele verden. Zwift er også svært populært blant mange av sykkelproffene, noe som betyr at man kan være heldig å møte på noen kjente navn langs løypa. Mottakeren av gaven din trenger en kompatibel enhet i form av en datamaskin, iPad etc, samt en rulle. Det koster rundt 130,- i måneden for abonnementet, så da kan du justere størrelsen på gaven etter hvor mange måneder du ønsker å gi i gave!

Abonnement på et sykkelmagasin

Vi vet alle at We Love Cycling er det beste magasinet for sykling, men selv vi må innrømme at det finnes alternativer der ute. For en ivrig syklist kan et abonnement på et sykkelmagasin være den perfekte gaven. Tenk å komme hjem fra en fin lang sykkeltur og ta seg en kopp kakao, mens man leser i et rykende ferskt sykkelmagasin

Strava

Strava sin premium-tjeneste koster 50,- i måneden. Dette gir deg et svært detaljert innblikk i treningen din, samtidig som den lar deg planlegge dine egne ruter, sammenligne deg med andre og konkurrere om å være raskest på enkelte segmenter. For å kunne benytte Strava på best mulig måte vil det være best å ha en sykkel GPS med egne pulsmåler, men man kan også logge mye av treningen med mobiltelefonen også.

 

Selv om vi kun har kommet med tre forslag på gaver her, så er det mange fine gaver man kan gi til en som liker å sykle. Gavene over er lette å kjøpe online, og man slipper derfor å dra ut i den travle juleshoppingen og møte på andre stressa mennesker som også må få handlet inn gavene til i morgen. Vi håper dette kunne være til inspirasjon 🙂