Finn nye kremstier på mtbmap.no

Av Sondre Kristiansen

Ønsker du å utforske det flotte stinettverket vi har her i landet, men usikker på hvor du finner de beste stiene? Da må du lese videre her.

Det ender ofte med at man holder seg til de stiene man kjenner, og er trygge på. Dette er greit i hverdagen når man bare skal ut på en kort tur etter jobb, men i helgene har man bedre tid til å utforske nye stier og steder. Det er lite som slår følelsen av en perfekt sti med god flyt, gjerne i selskap med noen andre som også deler den samme interessen. Det er også ekstra kult hvis man kan utvide stirepertoaret sitt, slik at man kan sy sammen nye ruter for hver tur.

Mtbmap.no er en side hvor et stor antall stier er registrer med forskjellige fargekodene. Disse fargekodene sier noe om vanskelighetsgraden til stien, og om den er verdt å prøve seg på. Zoomer man helt inn ser man alle løypene i området man har zoomet inn på. Kartet kan vise deg helt nye stier som du ikke siste eksisterte i nærheten av der du til vanlig sykler. Et tips er å bruke kartet til å lage en rute på Strava ruteplanleggeren, for deretter å laste denne ruten (GPX filen) inn på en sykkelcomputer. Hvis man ikke har tilgang på en sykkelcomputer, så funker mtbmap også veldig godt på mobilen.

Under er en beskrivelse av de forskjellige vanskelighetsgradene og andre detaljer på kartet:

cycling magazine - sykkelmagasin -Welovecycling – welovecycling norge – skoda sykkel - vi elsker sykkel – sykkelglede – sykkel i norge – sykkelnyheter – sykkelnytt – norsk sykkelsport – nyheter for sykkel – sykkel – sykling – sykkel for alle - Norges Cykleforbund - Norges Sykkelforbund - Stisykling - mtbmap - stiguide - stisykkel - kart - sykkelkart - sykkelrute
Foto: skjermdump mtbmap.no

 

Hovedbilde: skjermdump fra mtbmap.no av Nordmarka i Oslo