Parasykling – BikeRidderCamp 5.-8. august

Av Norges Cykleforbund

Sykkelsesongen er i gang for fullt, og i august tråkker Foreningen Ridderrennet til med nyvinningen BikeRidderCamp. Parasykkelcampen arrangeres på Beitostølen, i samarbeid med Norges Cykleforbund og Beitostølen Helsesportssenter.

Den 5.-8. august vil nyvinningen BikeRidderCamp gå av stabelen for første gang. Campen går over fire dager med trening og sosialt samvær. Campen avsluttes med et Ridderritt.

Visjonen til Norges Cykleforbund er «Sykkelglede for alle». BikeRidderCamp er en utmerket arena for å nå ut til bredden av utøvere med funksjonsnedsettelse og få de til å forsøke seg på terreng- og landeveissykling. Vi er veldig glade for at Foreningen Ridderrennet gir utøvere denne muligheten, og til å forsøke med konkurranse i helt ny gren, sier Eystein Stokstad, generalsekretær i Norges Cykleforbund.

Selve Ridderrittet, som avslutter campen, er et samarbeid mellom Valdres CK og Norges Cykleforbunds sin para-satsing, som ledes av Jason Dyck.

– Jason har jobber hardt for å bygge parasykling-miljøet i Norge, og vi tror sterkt på at god breddesatsing vil være et svært viktig element for å kunne bygge et godt landslag, fortsetter Stokstad.

Les mer om BikeRidderCamp HER