Norge med 9 syklister til OL

Av We Love Cycling

På tirsdag kom Olympiatoppen ut med 2. del av uttaket til OL og PL. Her var det blant annet åtte syklister som skal representere Norge i tre ulike sykkelgrener.

I det første uttaket 12. mai ble banesyklist Anita Stenberg tatt ut for å representere Norge. Dette var ikke noe stor overraskelse, grunnet mange sterke plasseringer internasjonalt de siste årene. Dette viser at Anita har noe å gjøre i et OL. På tirsdag 15. juni ble det 2. uttaket til OL og PL offentliggjort. Under er en liste over de ulike utøverne som ble tatt ut:

Sykkel, BMX:
Tore Navrestad, Sviland BMX

Sykkel, landevei:
Katrine Aalerud, Vestby SK
Stine Borgli, CK Victoria

Sven Erik Bystrøm, Stavanger SK
Tobias Svendsen Foss, Lillehammer CK
Markus Hoelgaard, Sandnes SK
Andreas Rikardsen Leknessund, Ringerike SK

Sykkel, terreng:
Erik Hægstad, Lillehammer CK

Det blir utrolig spennende å følge de norske utøverne i Tokyo. Lekene starter 21. juli, og først ut av syklistene er herrenes fellestart på landevei lørdag 24. juli. Få en oversikt over alle øvelsene og når konkurransene er på OL sin offisielle nettside HER