Colin Furze sin spesiallagde «Keep Your Social Distance» sykkel

Av Tereza Antonova

Colin Furze er kjent fra YouTube som en svært kreativ mekanikker som lager de morsomste kjøretøyene og andre spesielle ting. I forbindelse med pandemien har Furze lagd en helt spesiell sykkel der syklisten lett klarer å holde den sosiale distansen som helsemyndighetene anbefaler. 

Sykkelen er to meter høy, noe som betyr at Furze fortsatt kan sykle rundt og opprettholde den sosiale distansen som er anbefalt. Ideen til sykkelen er god, men hvordan er den egentlig å sykle på? For de av dere som har litt erfaring med sykling, så kan man nok ikke forvente den beste sykkelopplevelse. Når det er sagt, så kan man nok forvente en ny og spennende følelse av at man har overblikk over veien på lik linje som en lastebilsjåfør.

Hicycle

Den spesielle konstruksjonen bydde på ulike utfordringer, sammenlignet med en mer normal sykkel. I følge Furze var det ikke så vanskelig å sykle rett frem på sykkelen, men utfordringene kom når man måtte svinge. I tillegg gjør høyden på sykkelen det litt mer utfordrende når man skal stoppe, da man er avhengig av en lyktestolpe eller høy vegg for å klare å komme seg ned fra sykkelen på en trygg måte.