Disse sidene burde du følge på Instagram

Av We Love Cycling

Det er en haug med inspirerende sider på Instagram med forskjellig sykkelinnhold. Her er et par sider vi i WeLoveCycling anbefaler å sjekke ut!

Kaffe og sykkel går hånd i hånd. Her har vi samlet noen instagramsider fra noen av de kuleste sykkelkaféene vi vet om 🙂

Cranks&Coffeesc – Denne kaféen finner du i den danske hovedstaden. Her kan du nyte en god kaffe mens du snakker med andre likesinnede eller har lyst til å se store sykkelritt live.

 

View this post on Instagram

 

Hydration is important for warm days on the bike. Try our selection of ZERO drinks from @vitaminwelldanmark

A post shared by Cranks & Coffee (@crankscoffeesc) on

Theservicecourse – Dette er en kjede med sykkel kaféer som ligger flere steder i verden. En gledelig nyhet er at de åpner en ny kafée i Oslo. Den skal vi sjekke ut, skal du?

 

View this post on Instagram

 

? It’s announcement time!? Today we’re thrilled to announce our official expansion into not one but THREE (!!) new locations. We’re also extremely excited to announce our official partnership with four of the world’s best cyclists to help facilitate our growth. With funding led by @simongerrans @kasianiewiadoma94 @rusty_woods and @edvaldbh we’ll be opening in Oslo (Norway), Wilmslow (UK) and Tuscany (Italy) in the coming months, and we can’t wait to see where this expansion takes us – and you – in the cycling world..? . For more information on our expansion, head to the link in our profile and have a read! . . . . . . . . . . #theservicecourse #gironacycling #oslo #tuscany #wilmslow #letsgosomewhere #cyclinglife #cyclingphotos #announcement #passionpassport #velochef #simongerrans #lafabricagirona #edvaldboassonhagen #kasianiewiadoma #mikewoods #cyclingtips #cyclingnews #cycling #instacycling #vscocycling #fromwhereweride #roadslikethese #lifebehindbars #protourcycling #gironaenamora #gironaemociona #climbbybike #cyclingholiday

A post shared by The Service Course (@theservicecourse) on

Upcyclebikecafe – Er en sykkel kafée lokalisert i Milan, Italia. Her får du alt i fra hjemmelaget kake, mat og kaffe. Vi elsker utformingen av kaféen og skjønner at dette er en populær kafée blant kundene.