I Norge er det 400 sykkelklubber!

Av Sondre Kristiansen

Ønsker du eller noen i familien din å begynne å sykle? I Norge er det rundt 400 sykkelklubber med totalt ca. 40 000 medlemmer. Møt andre med samme interesse og bli med i din lokale sykkelklubb. 

Norges Cykleforbund har samlet alle sykkelklubbene i Norge på kartet under. Dette gjør det mulig for nettopp deg å zoome inn på dine nærområde for å se hvilken/hvilke sykkelklubber som ligger i nærheten. Sykkelklubbene har ofte tilbud for barn og unge, men også for eldre syklister. Har man sykkeltekniske spørsmål kan din lokale sykkelklubb ofte hjelpe.

 

Bruk kartet under og finn din sykkelklubb

Zoom inn på kartet med hjelp av +/- knappene neders til venstre i kartet. For å flytte på bildet hold inne muse over kartet og dra rundt. Det er rundt 400 klubber i Norge, så det er viktig å zoome inn på sitt aktuelle område for at alle klubbene skal vises. Trykk på markøren for den aktuelle klubben for å se mer informasjon.

  • Rød sykkel-logo: Sykkelklubber
  • Blå sykkel-logo: Regioner
  • Kontoret til Norges Cykleforbund er markert med NCF logo