Hele Norge Sykler dagen ble en suksess!

Av Sondre Kristiansen

Norges Cykleforbund og Birken arrangerte sammen en kampanje lørdag den 29. august der formålet var å få folk ut på sykkelen. Det var svært god respons og dagen skapte masse sykkelglede!

De fleste ritt og sykkelarrangementer har blitt avlyst som følge av Covid-19 situasjonen i verden. Dette har åpnet for nye måter å skape sykkelaktivitet på, noe Birken i samarbeid med Norges Cykleforbund har brukt som inspirasjon til denne kampanjen. Ønsket for kampanjen var å skape sykkelglede, og samle så mange som mulig på sykkelen den samme dagen. Alle deltakerne skulle gjennomføre en sykkelturen der de var, og på den måten kunne kampanjen gjennomføres innen de gjeldene smittevernstiltakene fra myndighetene.

Kampanjen gikk ut på at alle deltakerne skulle dele et sykkelbilde på sosiale medier med #helenorgesykler. De som delte dette var med i trekningen av flotte premier fra Birken og Norges Cykleforbund. To av premiene var blant annet en treningstur med proffsyklist Erik Resell fra Uno-X Pro Cycling Team og tidligere proffsyklist fra Astana Pro Team, Truls Korsæth.

«Den gode responsen og deltagelsen på kampanjen har vist oss viktigheten av å arrangere nye type aktiviteter for våre medlemmer og andre sykkelinteresserte. Vi ønsker å gjennomføre flere slike dager i årene som kommer. Målet til Norges Cykleforbund er å skape sykkelglede for alle, noe denne dagen er et klart eksempel på!» sier markedskoordinator i Norges Cykleforbund, Sondre Kristiansen.

Se under flere av bidragene.

Ønsker du å se alle bidragene kan du se de HER