Kristoff i gult

Det ble en helt perfekt åpning av årets Tou de France sett med norske øyne!

På den 156 km lange åpningsetappen av Tour de France 2020 var det Alexander Kristoff som trakk det lengste strået. Hovedfeltet kom samlet inn mot målgang, og det ble en spennende spurt der Kristoff gjorde alt riktig. Han måtte løse oppgaven på egenhånd uten hjelp fra laget, noe Kristoff tidligere har vist at han mestrer.

Seier på den første etappen medførte gultrøye, og Kristoff blir med det den andre nordmannen gjennom Tour de France historien som bærer den gjeve trøyen. Thor Hushovd er den andre nordmannen som har vunnet en åpningsetappe av det store rittet.

Se oppsummering av etappe 1 her:

Denne nettsiden bruker cookies

Mer informasjon om behandling av dine personlige opplysninger gjennom cookies, og mer informasjon om dine rettigheter finner du i Informasjon om behandling av personopplysninger via cookies og annen webteknologi. Nedenfor kan du gi ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger også for statistikk og analyse av brukeradferd.