Her kommer noen kule nyheter fra sykkelverdenen

[post-views]
Del:

Sagan klar for Giroen

Peter Sagan har bekreftet at han vil delta på årets Giro d’Italia, selv om den overlapper Tour de France og Paris-Roubaix. Han forteller at han ikke kan utsette sin debut i Giroen noe lenger. «Det ble bestemt at jeg skulle kjøre Giroen før lockdownen, så selv om rittet ble utsatt på den nye kalenderen vil jeg stille. Jeg er en mann av mitt ord, og jeg ønsker å fortsette med det,» sier Sagan.

Under kan man se en promo video som feirer debuten i kjent Sagan stil!

Denne var kul!

Trolldom

We Love Cycling

Ride2Unite

[post-views]
Denne nettsiden bruker cookies

Mer informasjon om behandling av dine personlige opplysninger gjennom cookies, og mer informasjon om dine rettigheter finner du i Informasjon om behandling av personopplysninger via cookies og annen webteknologi. Nedenfor kan du gi ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger også for statistikk og analyse av brukeradferd.