Monopol med egen sykkelversjon, og andre morsomme nyheter

Av Monica Buck

Har du spilt Monopol før? Nå har man muligheten til å kjøpe kjente sykkelrelaterte eiendommer, som for eksempel velodromen fra målgangen i Paris-Roubaix i den nye utgaven. 

Monopol på sykkel

Sykkelfans får nå muligheten til å spille Monopol med en ny vri. Den nye vrien er at velodromen i Roubaix, Poggio di San Remo og Koppenberg er en del av gatene/eiendommene i spille. i tillegg er det Philippe Gilbert og Remco Evenepoel som pryde esken til denne utgaven. Av det vi har sett så ser dette veldig lovende ut, og vi får krysse tingene for at det kommer en norsk versjon med de norske rytterne etc.

“Monopoly Koers Course” har åpnet et online stemmesystem som gjør at sykkelfans kan være med på å bestemme hvilken av de nye lokasjonene som skal være den dyreste I spillet. Vi syns det burde være Roubaix, hva syns du? i

Spillet er dessverre kun tilgjengelig I fransk og nederlandsk. Vi velger å se bort I fra det og planlegger å skaffe oss et eksemplar I November når det lanseres.

Dette er gøy

Nå snakker vi kake

https://www.instagram.com/p/CAfO6cYg6nz/?utm_source=ig_embed

Hva skjedde her?

https://www.instagram.com/p/CAhYmj8gPKv/