#Ride2Unite – LiveStream med Andy Schleck

Av We Love Cycling

WeLoveCycling er tilbake med en annen ukentlig dose virtuell sykkelmoro via # Ride2Unite-initiativet på onsdag. Denne gangen er det med den spanske sportsjournalisten og Eurosport-programlederen Laura Meseguer og tidligere proff-syklist Andy Raymond Schleck.

Mange proff-syklister kommer fra familier med en rik sykkelhistorie, noe som også gjelder for Andy Schleck. Han er fra Luxemburg, og hans bror, far og bestefar har alle en rekke store sykkeltriumfer under beltet. Selv vant Andy Tour de France i 2010 som et høydepunkt i karrieren. Han ble proff i 2005 for laget CSC, der han blant annet syklet sammen med vår egen Kurt Asle Arvesen. Som 21 åring kom han på 2. plass sammenlagt i Giro de Italia, og etter det skjøt karrieren fart. Andy slet mye med skader og måtte legge sykkelen på hylla alt for tidlig. Etter karrieren har det fortsatt dreid seg om sykkel, og han har nok å gjøre. Han er blant annet styreleder for Škoda Tour de Luxembourg, ambassadør for Tour de France Škoda Hospitality program og trener og proff sykkelrådgiver. I tillegg eier han en liten sykkelbutikk i Luxemburg, der han tilbringer mye tid for å hjelpe andre med å finne sin drømmesykkel.

I den kommende livestreamen vil Laura Meseguer snakke med Andy hvordan omstillingen var fra å være toppidrettsutøver til sykkelbutikk-eier. I tillegg vil livestreamen også ta opp temaer som kan være interessant for unge ryttere som ønsker å bli proffe. Følg med på torsdag 4. juni klokken 18.00 på den internasjonale WeLoveCycling Instagram-siden.

Har du gått glipp av de andre #Ride2Unite LiveStreamene? Da kan du se disse på den internasjonale WeLoveCycling Instagram-siden.