I mange land begynner ting å gå tilbake mot normalen, slik det var før COVID-19 situasjonen. I perioden vi har vært i har nye måter å kommunisere på og trene/konkurrere blitt en del av hverdagen. Dette har blitt gjort over nettet, og sykkelfans over hele verden har klart å holde kontakten med hverandre.  Welovecycling vil fortsette å skape spennende innhold for alle sykkelfans, og dette tenker vi å gjøre med # Ride2Unite livestreams de neste ukene. Det vil bli gjennomført livestream i samarbeid med kjente personligheter fra sykkelverdenen, så følg med!

[post-views]

Den første livestreamen var forrige onsdag, med Wilco Kelderman fra Team Sunweb. Fikk du ikke dette med deg? Ingen problem! Det er fortsatt muligheter for å se denne på WeLoveCycling sin internasjonale instagram side HER. Neste på menyen er den tidligere profesjonelle nederlandske landeveissyklisten Laurens ten Dam.

Laurens Ten Dam før starten av Lombardia, 12. oktober 2019 i Bergamo. © MARCO BERTORELLO / AFP / Profimedia

Laurens startet å sykle sykkelritt i 2000, og ble proff da laget han syklet på gikk fra continental nivå til WorldTour i 2009. Noen av hans beste resultater inkluderer de ti beste plasseringene i den samlede klassifiseringen av Tour de France (9. plass i 2014) og Vuelta a España. Han har vært kjent for å være en sterk og lojal hjelperytter, og han var en del av Tom Dumoulin sitt team da han vant Giro d’Italia 2017. Lagene han har syklet på i løpet av sin karriere er Rabobank, BankGiroLoterij, Unibet.com, LottoNL – Jumbo, Team Sunweb og CCC Team.

Han trakk seg fra profesjonell sykling etter å ha skadet hoften under Tour of Austria i 2019, 38 år gammel. Da hadde han vært proff i 16 år. Kommentaren han kom med etter ulykken var: «Jeg vil alltid fortsette å sykle, men jeg vil stoppe som profesjonell,»

I denne utgaven av # Ride2Unite-serien vil Laurens fortelle litt mer om overgangen fra amatør til proff, karrierehøydepunkter og motgang, Corona-perioden, moro utenfor sesongen og mer. Den andre livestreamen sendes i morgen på We Love Cycling Instagram 27. mai 2020 klokken 18:00. Arrangementet blir nok en gang arrangert av Laura Meseguer, spansk sykkeljournalist, programleder og Eurosport-reporter.

[post-views]