#Ride2Unite Livestream nummer 4: Michael ‘Bling’ Matthews fra Team Sunweb

Av Frantiska Blazkova

WeLoveCycling er tilbake med en annen ukentlig dose virtuell sykkelmoro via # Ride2Unite-initiativet. Denne gangen er det med den spanske sportsjournalisten og Eurosport-programlederen Laura Meseguer og proff-syklist Michael Matthews.

Som tittelen antyder, er Michael en av de proffsyklistene som har fått seg et kallenavn. Kallenavnet lyder «Bling», og grunnen til dette navnet er hans skinnende øreringer. Michael er en av de mest suksessrike australske syklistene i dagens sykkelfelt, og han er kjent for å ha en solid avslutning i spurten. Han har vunnet en Grand Tour-etappe hvert år siden 2013 og flere poengtrøyer i løpet av sin karriere. Tiltross for sin skinnende ørepynt, så er Michael en jordnær og familiekjær person. Han elsker sushi og på fritiden går mye av tiden til gokart og motocross. Vi ser derfor frem til å introdusere ham for dere her på kanalen sammen med vår sjarmerende vert og intervjuer Laura Meseguer, som er en kjent som spansk sportsjournalist og Eurosport-programleder.

Team Sunweb rytter Michael Matthews, Tour de France 2017, Profimedia

 

Se intervjuet på den internasjonale WeLoveCycling instagram kontoen klokken 18:00 onsdag 10.06