Verdens første digitale sykkeltur for funksjonshemmede

Av We Love Cycling

Nå er det klart for Zwift Paracycling Group Ride!

Norges Cykleforbund inviterer parasyklister fra hele verden til å sykle sammen som en gruppe. Arrangementet er åpent for syklister med alle typer funksjonshemming, inkludert håndsyklister, de som sykler trehjuling, tandemsyklister og syklister på standard sykkel. Dette vil bli gjennomført hver onsdag kl. 19.00 fremover fra 22. april.

Økta er en time på lavt intensitetsnivå, der du kan sykle sammen med dine parasykkelvenner og konkurrenter. Sykkelturen er laget slik at dere sykler sammen uansett styrke og nivå. Selv om en person sykler med 100 watt og en annen med 400 watt vil dere fortsatt holde samme tempo, og du vil kun miste feltet hvis du stopper å tråkke.

Ta en selfie og del turen med andre parasyklister på #NCFpara

Her er linken til gruppen: https://www.zwift.com/events/view/622702