Forumkveld: Hvordan løfte norsk kvinnesykling?

Av We Love Cycling

Norsk sykkelsport er i medvind. Mens herrene opplever rekordhøy interesse, rekordmange ryttere i verdenstoppen i flere grener og hardtsatsende lag med tung sponsorstøtte i ryggen, er kvinnenes posisjon i skyggen av gutta. Hva må til for å kunne utvikle flere norske kvinnelige toppidrettsutøvere? Kan sykling lære fra andre idretter? Bør kvinner trene annerledes enn menn? Hvordan skal vi rekruttere jenter til sykkelsporten – og hvordan beholder vi de?

NCF Jenteprosjektet inviterer alle sykkelinteresserte til forumkveld på Peloton Café 20. november kl.19.30 med Kaggestad&Kristiansen i spissen. Disse og mange andre problemstillinger rundt norsk kvinnesykling skal belyses og du er hjertelig velkommen til å komme med spørsmål og synspunkter.

Ingrid Kristiansen var verdensledende maratonløper som småbarnsmor under trener Johan Kaggestad. Begge to kommer for å fortelle om sine erfaringer og hvordan de mener norsk kvinnesykling kan utvikles. Det samme gjør landslagsjenter fra både terreng- og landevei. Representanter fra sportsavdelingen i Norges Cykleforbund kommer for å lytte til innspill og besvare spørsmål fra publikum.

Vi serverer pizza fra kl 19.00, drikke kan kjøpes i baren.

Målet med kvelden er å dele kunnskap og ideer om hvordan norsk kvinnesykling kan utvikles. Ønsker du å påvirke forumet med dine problemstillinger og spørsmål kan dine innspill leveres i baren senest 19.00.

Møt opp tidlig, det er begrenset med plass.

Facebooksiden til arrangementet finner du HER