Spurta och vinn en VIP-upplevelse på Tour de France 2023 med Škoda!

Författare We Love Cycling

Škoda är stolt partner till både Tour de France och Vätternrundan. I år har du chansen att vinna en exklusiv VIP-upplevelse på Tour de France – genom att spurta på Vätternrundan!

Längs med den 315 kilometer långa Vätternrundan finns ett 200m långt segment där det gäller att trampa fort. Snabbaste cyklisten genom sträckan vinner en plats till sig själv och en vän till Škoda VIP Hospitality Programme, Tour de France 2023! En idrottsupplevelse utöver det vanliga där du får möjlighet att uppleva Tour de France från första parkett, en unik inblick i världens främsta cykelarrangemang! Under en etapp följer du klungan i en av de gröna följebilarna, flyger helikopter över klungan, träffar tidigare Tour de France-cyklister och får provcykla delar av banan.

Spurtsträckan passerar du som cyklist i Hjo, så var redo att växla upp och kamma hem Škodas storvinst!

För att din spurttid ska vara giltig krävs det att du som cyklist tar dig hela vägen till målgången i Motala och får en registrerad sluttid på Vätternrundan. Vinnaren presenteras när alla deltagares resultat är sammanställda, och kontaktas då av oss på Škoda.

Kör hårt och lycka till!

SKODAS VIP-program på Tour de France är en upplevelse du aldrig kommer glömma