Välkommen till Škoda Cykelträffar

Författare We Love Cycling

 

Välkommen till en kväll på temat cykling och Vätternrundan. Tillsammans med partners ger vi dig värdefulla tips inför cykelsäsongen och Vätternrundan. Lär dig mer om hur du kan maximera träningen, tekniken och utrustningen för att utvecklas som cyklist, klara Vätternrundan och få ännu roligare cykelrundor.

Dessutom finns Škoda Cycling Team på plats som berättar om hur man gör för att cykla riktigt snabbt runt Vättern. Kvällen innehåller korta och praktiska föreläsningar i vår bilhall om bland annat träning, kost och utrustning – den perfekta uppladdningen inför Vätternrundan!

Cykeläventyraren Fredrika Ek

På plats finns även ”European Adventurer of the Year” äventyraren och författaren Fredrika Ek. Hör henne berätta om sin otroliga solocykling runt jorden på 1000 dagar. Just nu är Fredrika aktuell med boken ”Jorden runt  på 1000 dagar”, en bok hon fått mycket uppmärksamhet för i TV och media.

Vi öppnar dörrarna 17:30, startar föreläsningarna 18:00 och avslutar senast 21:00.

Under kvällen bjuder vi på enklare mat och dryck.

 

Anmäl dig

Motala 23/4
Västerås 24/4
Stockholm, Täby 29/4
Stockholm, Haninge 2/5
Helsingborg 6/5
Malmö 7/5
Kristianstad 8/5
Kalmar 13/5
Skövde 14/5
Norrköping 15/5
Växjö 20/5
Halmstad 21/5
Alingsås 22/5
Jönköping 23/5
Borlänge 27/5
Umeå 28/5
Örnsköldsvik 29/5