Nu är ansökningen till nästa års ŠKODA Cycling Team öppen. Ta chansen att få till livs bästa cykelsäsong. Ansökningen håller öppet till den 20 december så du har gott om tid att söka. Förra året sökte hela 2100 personer till en av de 15 platserna i laget. I år kommer ansökningsbeskedet att bli klart senast den 18 januari 2019. Det tar tid att gå igenom alla mail och den grupp som tittar på ansökningarna vill verkligen ge varje ansökan gott om tid för att hitta rätt cyklister. Har du sökt tidigare år så har du inte mindre chans att komma med, snarare tvärtom. Vi letar varje år efter spridning i geografi, kön, ålder och historia. Kanske är det just din tur nästa år?

Läs mer om 2018 års team här. 

Läs mer om ŠKODA Cycling team

Följ teamet på Instagram och Youtube.

Den här webbplatsen använder cookies

Mer information om behandling av dina personuppgifter via cookies och mer information om dina rättigheter finns i Informationen om behandling av personuppgifter via cookies och annan webbteknik. Nedan kan du ge ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter även för statistik och analys av användarbeteende

Är du den vi söker?

Nu letar vi efter nya 15 cyklister, tjejer och killar, till ŠKODA Cycling Team 2019. I teamet väntar redan 15 handplockade ambassadörer tillsammans med proffstränare, fysiologiska tester, utrustning i toppklass och en följebil bakom klungan. Allt för att du ska cykla som ett proffs nästa säsong och klara Vätternrundan på under 8 timmar. Och ha din roligaste cykelsäsong någonsin, förstås.

Välkommen med din ansökan! Fyll bara i dina uppgifter för att registrera dig, inom kort får du ett mejl med ytterligare instruktioner. Får du inget mejl så kontaktar du rekrytering@skodacyclingteam.se

Mer information om ŠKODA Cycling Team hittar du här!

Tack för din registrering, vi hör av oss inom kort!
Något gick fel. Kontakta oss på info@welovecycling.se.