Alexander Aas sykler fra Skoda Møller Bil Oslo Vest til Bilbao for veldedig formål

Av We Love Cycling

Alexander Aas har satt seg et hårete mål om å sykle fra Oslo til Bilbao for å samle inn penger for at idretten skal være for alle i Ullern IF.

23. juni satte Alexander Aas ut på den 2520 km lange reisen fra Møller bil Oslo vest hele veien til Bilbao. Målet for han sykkeltour er å rekke 2. Etappe av årets Tour de France samt og samle inn penger på veien.

Han har i dag syklet 4 etapper hver av de på rundt 300km og tilbragt rundt 13 timer på sykkelen hver dag. Touren hans har nå kommet seg Charleroi og skal i dag sykle vidre til Paris. Reisen hans videre sørover kan følges på hans egen hjemmeside hvor det er Live-Tracking hver dag og via Škoda Møller bil Oslo Vest på sosiale medier.

Alexander Aas skal sykle de 2520 kilometerende fra Oslo til Bilbao

Idrett for alle

Alexander starter 1. Juli opp som daglig leder i idrettslaget Ullern IF og han ønsker og dedikere sin tid i stillingen for å kjempe for at alle skal kunne drive med idrett og at idretten skal være den viktigste arenaen for sosialiserng og læring. For å skape en god start i hans stilling vil han samle inn penger til Ullern IF sitt medelmsfond som hjelper alle de som ikke har råd til treningsavgifter og medlemskontigenter.

 

Dersom du ønsker og støtte Alexanders reise gjennom Europa kan man Vippse til 594377, Sykkeltouren eller scanne QR-koden under.