BikeExpo 2022

Av We Love Cycling

Førstkommende helg er det klart for årets BikeExpo, skal du dit?

Dette er det perfekte stedet å dra for deg dersom du er interessert i sykkel, eller kanskje ønsker å bli bedre kjent med mulighetene sykling gir. Eirik Ulltang holder sykkelshow hver dag og den 29. april (fredag) kommer selveste Dag Otto Lauritzen på messa mellom 17:00-18:00, og den 31. (søndag) kommer tidligere verdensmester Thor Hushovd mellom 12:00-16:00.

«Sykler passer for alle, enten det er til jobb, delta på ritt, stisykling eller søndagsturer med familien. Samtidig er det bra for både miljøet og DIN helse. Vi har besøkt sykkelmesser over hele Europa som er kjent for lidenskap og atmosfære, og vi ønsker å bringe den ånden hit. Vi bringer frem tusenvis av spennende muligheter, korte eller lange turer i inn- eller utland samt utstyr som kan hjelpe alle ut på sykkel. På messen finner du alt av sykler og utstyr, i tillegg gir messen gode ritt og treningstips til alle.» skriver BikeExpo på hjemmesiden sin. 

Besøk BikeExpo sin hjemmeside her for å se hele tidsplanen.