#1 Redbull Bike

Av We Love Cycling

Vi i Welovecycling Norge liker svært godt å bruke YouTube for å finne sykkelinspirasjon, og for generelt å se på folk som er flinke til å sykle. Vi vil i denne serien av artikler komme med en ny YouTube-kanal hver uke som vi anbefaler å sjekke ut.

Først ut er Redbull Bike. Redbull er kjent for de fleste som den sponsoren som har de beste utøverne i de fleste idrettsgrener, noe som også gjelder for sykkel. Sykkelstjerner som Rachel Atherton, Tom Pidcock, Henrique Avancini, Kate Courtney, Matt Jones, Loic Bruni for å nevne noen (Sjekk ut alle Redbull sine sykkel atleter HER)

En filmserie Redbull har på sin kanal er serien «Fast life» som tar for seg hvordan Loic Bruni, Kate Courtney og Finn Iles jobber for å bli best i verden i sine disipliner.

 

Sjekk ut Redbull sin kanal HER