Odd Christian Eiking leder Vueltaen

Av Monica Buck

Odd Christian Eiking overrasket alle på den 10. etappen av Spania rundt, noe som førte til at han tok ledelsen sammenlagt i rittet. Denne ledelsen har han klart å holde til nå, og det er kun 5. etapper som gjenstår i rittet. Kan han klare det?

Vil den noe usannsynligste seirene skje? Intermarché – Wanty – Gobert Matériaux -rytteren hoppet fra 19. plass på etappe 10 til første, og har knapt tapt noen tid siden den gang. Guillaume Martin reduserte ledelsen fra 58 sekunder til 54 og Primož Roglič gikk fra 2:17 ned til 1:36. Imidlertid gjør laget til Odd Christian Eiking faktisk en grei jobb med å forsvare den røde trøyen. De lå litt langt bak i favorittgruppen da løpet spisset seg til i etappe 15, men Eiking holdt seg nær nok til GC -rivalene. Eiking har beviste at han var i stand til å holde fast i den røde trøyen. Det store spørsmålet er om han kommer helt til Santiago de Compostela i rødt? Hva tror du? Det ville absolutt være en eventyrlignende seier.

 

Denne var morsom!

Wow

Når varmen slår deg