#Ride2Unite Podcast med Alex Dowsett: “Du blir ikke bedre, du blir bare mindre dårlig”

Av Frantiska Blazkova

Welovecyling internasjonalt har en spennende podcast med noen av sykkelsportens største profiler. Podcasten heter #Ride2Unite podcast og ledes av Anna Glowinski. Hør når hun tar en prat med den britiske proffsyklisten Alex Dowsett, som sykler for Israel Start-Up Nation sammen med Car Fredrik Hagen neste år. 

Alex Edward Albert Dowsett fra Maldon, Essex, England har viet de siste 16 årene av livet til landeveissykling. Ser vi på resultatene til Downsett kan vi fort se at mange år med trening har gitt resultater. Han var en talentfull syklist som ungdom, noe mange la merke til. Dette førte til at han begynte å få en rekke tilbud fra de beste sykkellagene i verden.

Takket være hans mange år som syklist er Alex i den perfekte posisjonen til å gi gode råd til unge ryttere som ønsker å nå like langt som han. I podcasten kan vi høre at han deler spennende tanker og erfaringer.