Tour of Norway for Kids over for i år

Av We Love Cycling

Mandag den 28. september ble siste runde av i alt 50 Tour of Norway for kids arrangementer avholdt i Dalen. Som vi kan se på bilder fra arrangementet, så det ut som alle hadde en morsom dag på sykkelsetet!

Utdrag fra Tour of Norway for kids sin blogg:

Årets 50. arrangement ble lagt til begivenhetsrike Dalen, som vi besøker for fjerde gang i historien. Det som er en vemodig dag skulle raskt blir fylt med jubel, og tristheten over at årets turné har sitt siste stopp ble byttet ut med masse glede. 

Les hele bloggen her og fra de andre 49 stedene fra årets tour!

Norges Cykleforbund og Škoda er begge stolte partnere av Tour of Norway for kids. Vi støtter opp under å skape sykkelglede for alle og for å rekruttere nye syklister til den flotte sporten vi er så glad i.

Bilde: Tour of Norway for kids