Brage Vestavik og Blur Media skaper magi

Brage Vestavik har blitt et kjent fjes i sykkelnorge med sin utrolig ferdighet på sykkelen. Det Brage gjør på sykkelen er i verdensklasse, og man blir helt stum av begeistring når man ser han på sykkelen. Over har vi linket til en video som Brage har filmet med det norske produksjons selskapet Blur Media. Vi anbefaler alle å ta en titt på filmen og kanskje gi Brage en follow på Instagram hvis man ønsker å se mer utrolig sykling!

Denne nettsiden bruker cookies

Mer informasjon om behandling av dine personlige opplysninger gjennom cookies, og mer informasjon om dine rettigheter finner du i Informasjon om behandling av personopplysninger via cookies og annen webteknologi. Nedenfor kan du gi ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger også for statistikk og analyse av brukeradferd.