Del:

WeLoveCycling gratulerer Jonas Iversby Hvideberg fra Norge, Fredrikstad SK og Uno-X Pro Cycling Team som Europamester på fellesstart for U23. Dette var utrolig gøy, og en god revansje fra tusendels-tapet i NM mot Sven Erik Bystrøm forrige uke. Det ble et spennende oppgjør mot danske Anthon Charmig, men Jonas vinner med flere lengder. Bronsen gikk til tsjekkiske Vojtech Epa.

2020 UEC Road European Championships – Men U23 Road Race – Plouay – Plouay 136,5 km – 26/08/2020 – – photo Ilario Biondi/PhotoGomezSport©2020
2020 UEC Road European Championships – Men U23 Road Race – Plouay – Plouay 133,5 km – 27/08/2020 – – photo Dario Belingheri/PhotoGomezSport©2020
[post-views]
Denne nettsiden bruker cookies

Mer informasjon om behandling av dine personlige opplysninger gjennom cookies, og mer informasjon om dine rettigheter finner du i Informasjon om behandling av personopplysninger via cookies og annen webteknologi. Nedenfor kan du gi ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger også for statistikk og analyse av brukeradferd.