Israel Start-Up Nation bygger et sterkt lag rundt Froome

Av Monica Buck

Laget har lovet den firedobbelte Tour de France vinneren et sterkt lag til neste sesong. Først signering Israel Start-Up Nation annonserte tidligere denne uken var vår egen klatrer Carl Fredrik Hagen.

Den 28 år gamle nordmannen startet med landeveissykling som 23 åring. Til tross for sin korte tid på landeveissykkelen vant han Tour de Jura i 2018 og leverte en imponerende 8. plass for Lotto-Soudal i Spania rundt i 2019.

View this post on Instagram

ISN announces the arrival of… … Norwegian Carl Fredrik Hagen! . – Hagen signed to bolster ISN's Grand Tour aspirations. . – Team owner Sylvan Adams: "Hagen will support Froome at the Grand Tours and fulfill his GC potential." . – Hagen: "Expect to get GC results and help the ISN leaders in the mountains." . Team Israel Start-Up Nation has signed the promising, emerging talent of Norwegian GC rider Carl Fredrik Hagen to bolster its aspirations and to build a lineup which will be a force in the Grand Tours for the coming years. The team has made its ambitions clear with the announcement that the great Chris Froome will join the team next season. Hagen is expected to be the next piece of the puzzle. Full announcement: link in bio. @startupnationhq @visit_israel. Pics:@bettiniphoto. #YallaIsrael #YallaCarlFredrik @cfhagen.

A post shared by Israel Start-Up Nation (@israelcyclingacademy) on

«Jeg ser frem til å utvikle meg i et lag med slike ambisjoner“, sier Carl Fredrik. “Det å jobbe sammen med noen av verdens beste ryttere, er noe jeg virkelig ser frem til. Det blir morsomt å få ta del I et lag med så stort potensiale, og det blir spennende å hjelpe laget mot store seiere I fremtiden. Jeg vil også få egne sjanser I tillegg til at jeg skal jobbe for kapteinen til laget I de store fjellene.»

Israel Start-Up Nation’s sjef Kjell Carlstrom legger til: “Carl Fredrik vise oss store ting I sitt første år I World touren. Topp 10 plasseringer i flere etapperitt, inkludert Vueltaen er imponerende.

Carl Hagen
Carl Fredrik Hagen fra etappe 20 ‘Vuelta a Espana’ 2019© Profimedia

“Vi tror han har et stort potensiale. Han kommer til å få en dobbeltrolle I lage. Der han skal lære og få mer erfaring mens han hjelper de andre rytterne på laget, I tillegg til at han skal få egne sjanser I andre ritt inkludert Grand Tours.»

OPPDATERING: ISN annonserte nettopp en ny signering: