Den berømte sprinteren mistet moren sin til Amyotrofisk lateralsklerose (ALS) i 2017. ALS, også kjent som Lou Gehrigs sykdom, er uhelbredelig. Den påvirker nevronene i kroppen som kontrollerer den autonome muskulaturen, som fører til videre lammelser og til slutt død. André Greipel ønsker å bidra til å samle inn penger for forskning for en mulig kur av sykdommen. For noen uker siden fikk han med seg over 10 000 andre syklister på tur via Zwift!

[post-views]

 

Greipel ledet en gruppetrening for et par uker siden som skrev historie med å bli den største samlete gruppen som noen gang sykler sammen på Zwift. Zwift donerte en amerikansk dollar for hver syklist som deltok til det tyske senteret for nevrodegenerative sykdommer. I tillegg kunne alle deltakerne donere penger til saken. 

 

[post-views]