Greipel fikk med seg 10 000 syklister I kampen mot ALS

Av Monica Buck

Den berømte sprinteren mistet moren sin til Amyotrofisk lateralsklerose (ALS) i 2017. ALS, også kjent som Lou Gehrigs sykdom, er uhelbredelig. Den påvirker nevronene i kroppen som kontrollerer den autonome muskulaturen, som fører til videre lammelser og til slutt død. André Greipel ønsker å bidra til å samle inn penger for forskning for en mulig kur av sykdommen. For noen uker siden fikk han med seg over 10 000 andre syklister på tur via Zwift!

 

Greipel ledet en gruppetrening for et par uker siden som skrev historie med å bli den største samlete gruppen som noen gang sykler sammen på Zwift. Zwift donerte en amerikansk dollar for hver syklist som deltok til det tyske senteret for nevrodegenerative sykdommer. I tillegg kunne alle deltakerne donere penger til saken.