Har du tenkt å sykle noen ritt i 2020? Her finner du terminlisten for alle sykkelritt i alle grener for 2020!

[post-views]
Del:

På Norges Cykleforbunds sine hjemmesider ligger terminlisten tilgjengelig. Terminlisten er en oversikt over alle sykkelrittene som arrangeres i Norge hvert år. Listen kan du bruke for å planlegge hvilke ritt du ønsker å delta på for den kommende sesongen. Det går også an å bla tilbake i tid og se på resultater fra tidligere ritt.

 

Besøk terminlisten HER

[post-views]
Denne nettsiden bruker cookies

Mer informasjon om behandling av dine personlige opplysninger gjennom cookies, og mer informasjon om dine rettigheter finner du i Informasjon om behandling av personopplysninger via cookies og annen webteknologi. Nedenfor kan du gi ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger også for statistikk og analyse av brukeradferd.