Sykle til jobben 2020

Av Sondre Kristiansen

Sykle til jobben er en sosial, miljøvennlig og motiverende aktivitetskonkurranse hvor all aktivitet teller. Det er en unik mulighet for deg og dine kollegaer til å være fysisk aktive sammen, og velge en aktiv reisevei til jobben.

Sykle til jobben er Norges største og eldste årlige aktivitetskampanje, og arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund. Kampanjeperioden varer i 60 dager fra 21. april til 18. juni 2020 og målet er å få flest mulig til å finne gleden i en sykkeltur eller andre hverdagsaktiviteter. Deltakerne melder seg på i en bedrift eller deltar individuelt, og registrerer all aktivitet de gjennomfører i kampanjeperioden. Registreringen kan skje automatisk gjennom Strava, Endomondo eller Polar.

Selv om kampanjen heter «Sykle til jobben» er det ikke bare aktiviteten sykkel som registreres. I treningsdagboken kan du logge alt fra frisbeegolf og skating til langrenn og bedriftsfotball. «Sykle til jobben» heier på ALL aktivitet!

«Sykle til jobben» arrangerer ulike utfordringer og konkurranser gjennom hele kampanjeperioden, og det trekkes flotte individuelle premier og lagpremier, som blant annet sykler, turer og treningsutstyr!

Besøk gjerne konkurransen sin Nettside for mer informasjon om kampanjen.
Følg dem også på Instagram for inspirasjon og konkurranser frem mot kampanjen.

Dette er en lavterskel, sosial, grønn, unik og morsom konkurranse som vi i WeLoveCycling Norge oppfordrer alle å være med på!