Se World Cup i terrengsykling live!

Av We Love Cycling

Sportssendingene på TV i Norge er preget av langrenn og fotball store deler av året. De siste årene har landeveissykling fått en større plass i tvruten i sommermånedene, men hvor blir det av terrengsyklingene? 

Terrengsykling er og blir en mindre gren innenfor sykkelsporten sammenlignet med landevei. Selv om Norge har hatt en rekke gode terrengsyklister igjennom tiden, har ikke dette hjulpet på mediainteressen. I starten var det nesten bare mulig å se terrengsykling på TV i forbindelse med sommer OL hvert fjerde år. De senere årene har direkte terrengsykling heldigvis blitt mer tilgjengelig, og dette er mye takket være Redbull.tv.

Redbull TV følger både verdenscupen i rundbane og downhill. Her har de utviklet et veldig proff sending med masse kule innslag fra rytterne, og veldig flinke kommentatorer. Tjenesten er gratis å bruke og funker like godt på TVn (via eks apple TV) dataen, iPaden, eller telefonen.