Sportssendingene på TV i Norge er preget av langrenn og fotball store deler av året. De siste årene har landeveissykling fått en større plass i tvruten i sommermånedene, men hvor blir det av terrengsyklingene? 

[post-views]

Terrengsykling er og blir en mindre gren innenfor sykkelsporten sammenlignet med landevei. Selv om Norge har hatt en rekke gode terrengsyklister igjennom tiden, har ikke dette hjulpet på mediainteressen. I starten var det nesten bare mulig å se terrengsykling på TV i forbindelse med sommer OL hvert fjerde år. De senere årene har direkte terrengsykling heldigvis blitt mer tilgjengelig, og dette er mye takket være Redbull.tv.

Redbull TV følger både verdenscupen i rundbane og downhill. Her har de utviklet et veldig proff sending med masse kule innslag fra rytterne, og veldig flinke kommentatorer. Tjenesten er gratis å bruke og funker like godt på TVn (via eks apple TV) dataen, iPaden, eller telefonen.

 

[post-views]