Tour de France fans: I hvilken kategori passer du?

Av We Love Cycling

 

Hvert år står det mellom 15 til 20 millioner fans langs løypen i Tour de France. Hver og en av dem er spesielle og unike, men det er likevel mulig å dele dem inn i noen enkelte grupper. Kan du finne hvor du havner?

 

Berører’n

Det må nesten være en offisiell diagnose. Denne gruppen beundre disse idrettsutøverne så mye at de må ta på dem. Det trenger ikke å være en veldig lang berøring, det kan bare være et lite klapp. Vi oppfordrer alle om å ikke bli en «Toucher». Hvis du er en så prøv å motstå fristelsen neste gang. Det er rett og slett farlig.

https://www.youtube.com/watch?v=O0W__FNIGwA

Griller’n

Uansett hvilket arrangement det er snakk om så kan det forbedres, og vet du hvordan? Løsningen er selvfølgelig grill. Denne gruppen ser muligheten til å dra frem grillen i en hver anledning. Sannheten er at de egentlig ikke bryr seg om det er syklister som passerer, så lenge det er liv i veien er de fornøyd.

Løper’n

Denne gruppen inneholder personer som løper med engang de hører lyden av sykler. Det har ikke noe å si hva de har på seg, de skal bare løpe. Mange av dem løper ikke så mye til vanlig, men når det er som mest syklister og biler i veien, ja da kommer løpiveren fram.

 

View this post on Instagram

 

#BIKEARCHIVE: Proper sportsmanship during the 1948 @letourdefrance.

A post shared by We Love Cycling (@wlcmagazine) on

Den oppblåsbare

Hvis du eier noe som kan blåses opp, da tar du det med deg langs løypa. Der står du med den opplåsbare gjenstanden og vinker for full maskin mens rytterne suser forbi.

Samleren

Du er like opptatt som en som samler inn tomflasker. Grunnen til at du er så opptatt er at du skal samle på alt som rytterne kaster fra seg langs løypen. Dette kan være alt i fra flasker, hansker og jakker. Hvis det er flere som har sett en gjenstand som de vil ha kan de fort bryte ut i slagsmål for å få fatt i gjenstanden selv.

 

View this post on Instagram

 

Taking the whole DIY and healthy organic living thing a bit too far.

A post shared by We Love Cycling (@wlcmagazine) on

Kostyme elskeren

Tour de France vekker ditt indre ønske om å være en annen enn den du egentlig er. Du tørr ikke å vise den virkelige siden i hverdagen, men når det er sykkelritt forsvinner denne usikkerheten. Her er listen lang på hva folk kler seg ut som, men noen eksempler er bananer, kuer, spiderman, tomat, agurk og mye mer.

Nudisten

Været og temperaturen har ikke noe å si. Du kler av deg og veiver med armene når feltet kjører forbi. Dette kan være til distraksjon for rytterne, men i de fleste tilfellene kommer rytterne så fort forbi at de ikke får helt med seg hva som skjer langs løypa.

Nedelederen

Meningen med livet er å ha på seg oransj t-skjorte, basball caps, shorts, flagg. ballonger, hårbånd, briller, hjelme, parykk, svømmedrakt og megafon.

Hopper’n

For å oppnå suksess må overraskelsesmomentet brukes. Planen for hvordan suksessen skal oppnås er nøye planlagt. Når tiden endelig er inne hopper du ut i veien foran for eksempel Nibali for å ta selfie of your life!

https://www.youtube.com/watch?v=3umXnfTBtC0

Ikke-syklisten

Det er å være tilskuer på de største sykkelrittene er lidenskapen du har her i livet. Du går aldri glipp av en etappe i en av de store etapperittene. Det som skiller deg fra mange andre tilskuere er at du ikke har syklet selv siden du var barn.

Liksom fotografen

Du har et nytt kamera, og du tar masse bilder. Touren er den perfekte muligheten for å ta de beste bildene, og du mener selv du tar bedre bilder enn de profesjonelle fotografene som reiser rundt med Touren.

Den kreative

Mens noen tilskuere er ferdig med forberedelsene sine bare noen minutter før rytterne suser forbi, så er det noen som begynner flere dager i forveien. Dette er gjerne kunstverk med et sykkelmotiv på jorder rundt løypen. Disse kunstverkene får ofte mye oppmerksomhet fra helekopterene som flyr over feltet, og er du heldig så kommer nettopp ditt kunstverk med på TV. Under ser du et godt eksempel. Lurer på hvor lang tid det tok å lage denne sykkelen!

Den som kjeder seg

La oss ikke glemme alle de tusen, titusen, hundretusen eller kanskje millionene av mennesker som står langs løypa uten noe interesse for sykling i det hele tatt. De som ofrer hele sommeren for de som de er glad i som gjerne vil dra å se på Tour de France.