Dela:

Rapha Women’s 100 är ett årligt event som kom till för att hedra det kvinnliga cykelcommunityt och locka fler tjejer till sporten. Idén är att kvinnor världen över cyklar 100 kilometer tillsammans under en dag.

I Stockholm cyklade 20 tjejer med start från cykelkaféet Café Le Mond på Södermalm. I ett perfekt höstväder avverkades en 100 km lång runda söderut via Årsta Havsbad och Huddinge. Vi supportade med en följebil och en välbehövlig fikapaus under vägen.

Tack till alla som kom och skapade fina cykelminnen och nya vänskaper!

 

Den här webbplatsen använder cookies

Mer information om behandling av dina personuppgifter via cookies och mer information om dina rättigheter finns i Informationen om behandling av personuppgifter via cookies och annan webbteknik. Nedan kan du ge ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter även för statistik och analys av användarbeteende