Dela:

Rapha Women’s 100 är ett årligt event som kom till för att hedra det kvinnliga cykelcommunityt och locka fler tjejer till sporten. Idén är att kvinnor världen över cyklar 100 kilometer tillsammans under en dag.

I Stockholm cyklade 20 tjejer med start från cykelkaféet Café Le Mond på Södermalm. I ett perfekt höstväder avverkades en 100 km lång runda söderut via Årsta Havsbad och Huddinge. Vi supportade med en följebil och en välbehövlig fikapaus under vägen.

Tack till alla som kom och skapade fina cykelminnen och nya vänskaper!

 

Den här webbplatsen använder cookies

Mer information om behandling av dina personuppgifter via cookies och mer information om dina rättigheter finns i Informationen om behandling av personuppgifter via cookies och annan webbteknik. Nedan kan du ge ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter även för statistik och analys av användarbeteende

Är du den vi söker?

Nu letar vi efter nya 15 cyklister, tjejer och killar, till ŠKODA Cycling Team 2020. I teamet väntar redan 15 handplockade ambassadörer tillsammans med tränare, fysiologiska tester, utrustning i toppklass och en följebil bakom klungan. Allt för att du ska cykla som ett proffs nästa säsong och klara Vätternrundan på under 8 timmar. Och ha din roligaste cykelsäsong någonsin, förstås.

Välkommen med din ansökan! Fyll bara i dina uppgifter för att registrera dig, inom kort får du ett mejl med ytterligare instruktioner. Får du inget mejl så kontaktar du rekrytering@skodacyclingteam.se

Mer information om ŠKODA Cycling Team hittar du här!

Tack för din registrering, vi hör av oss inom kort!
Något gick fel. Kontakta oss på info@welovecycling.se.