Träningsläger för Škoda Cycling Team

Varje vår samlas Škoda Cycling Team för träningsläger – i år träffades vi på nästan bilfria vägar i Torsby och pratade träning, kost och inte minst cyklade både långt och länge. En bra uppladdning inför den kommande Vätternrundan!

 

Ansök till en cykelupplevelse utöver det vanliga

Ett etapplopp på mountainbike genom en av jordens mest otillgängliga områden? Genom sand, över berg i en tryckande värme. Du har motivationen. Vi ger dig alla förutsättningar.

Fyll i dina uppgifter för att ansöka. Du kommer sen till en sida med information om nästa steg. Har du frågor eller vill rapportera ett problem så mailar du rekrytering@skodacyclingteam.se Observera att vi får många mail under denna period varvid svarstiden kan bli längre.

Mer information om Škoda Cycling Team hittar du här!

Tack för din registrering, vi hör av oss inom kort!
Något gick fel. Kontakta oss på info@welovecycling.se.