Sesongen er ikke over

Av Truls Ørneberg

Oktober og høsten har nå kommet for fult, men det betyr ikke at sykkelsesongen er ferdig for i år. Det er fortsatt mye aktivitet i flere grener med både norgescup og andre konkurranser igjennom oktober. I denne nye artikkelen skal jeg prøve å igjennom det som er av aktivitet oppført i Norges Cykleforbund sin terminliste gren for gren.

 

Bane

Første helgen i oktober ble det arrangert både Norgescup og Sola cup på Vår Energi Sola arena. 22-23 vil det bli arrangert Norway GP og Stavanger Grand Prix som er UCI CL2 ritt.

BMX

BMX miljøet har ikke tatt off-season enda og det arrangeres runde 3, 4, og 5 av Regions cup Øst av henholdsvis Gressvik BMX, Råde BMX, og Moss BMX 14-16. oktober. I region vest blir det også arrangert regions løp med BMX Flomlysløpet 22.oktober av Sviland BMX.

Sykkelkross

Sykkelkross sesongen startet opp med Norgescup 24-25. september hos IF Frøy på Ekeberg. Cupen har hele 6 av rittene i oktober måned hvor neste er 8-9. oktober hos Asker CK. Videre går turen til Fiskeklev Landeveisclub i Halden 22-23. Oktober før Skansekross hos Drøbak-Frogn IL Sykkel tar den siste helgen i oktober.

Det er ikke bare Norgescup aktivitet heller med TVK som arrangerte turrittet Trønderkross 2. oktober og det blir arrangert regions ritt i form av Superpokal (FTT Oslo Sykkelklubb) 15. oktober og Omegnkross (Tasta & Omegn sykkelklubb) 29. oktober, i henholdsvis region vest og øst.

 

Utfor

Norgescupen utfor har sitt fjerde og siste runde for i år 15-16. oktober i Drammen Bike Park i regi av Drammen CK.

 

eSport

For de som foretrekker å holde seg inne gjennom høsten og vinter så returnerer NCF eCup igjen 19. oktober med ukentlige runder i 6 uker. Her er alle velkommen og det stilles ingen krav til hverken klubbtilhørighet eller lisens for å delta. For de under 16 år starter NCF eCup ung også opp igjen 19. oktober. For mer informasjon sjekk ut NCF Esport på Facebook.

For mer informasjon om ritt i oktober sjekk ut NCF sin terminliste.

Bilder er tatt av Norges Cykleforbund.