TdF – Škoda sitt VIP program

Av We Love Cycling

Opplev Tour de France skulder til skulder med sykkelproffene fra forsetet plass i en av Škoda sine VIP biler. 

Hvordan er det å oppleve Škoda sin VIP tjeneste mer detaljert? Først av alt, bli man behandlet som en ekte VIP gjest! Etter reisen din vil man bli hentet og servert god mat og drikke mens Škoda sin vert forteller forteller om hva som skal skje de nærmeste dagene. Deretter får du møtt syklistene!

Mange har har hatt lyst til å snakke med en sykkelproff og få svar på hvordan det er å sykle et ritt som Tour de France.  Nå har man sjansen til å gjøre denne drømmen til virkelighet. Man vil ha muligheten til å stille den tidligere TDF-vinneren Andy Schleck alle spørsmål man måtte lure på!

Škoda Hospitality Programme
Det å være en del av sitt Škoda VIP program er et minne for livet. © photogomezsport

 

Senere kan man fortsette samtalen med VIP-sjåfører, som alle er tidligere profesjonelle syklister, hver med en rekke historier å dele fra sine rittdagen. Det å være i bilen med disse kunnskapsrike personene gir muligheten for livet! De vil være din private guide igjennom hele turen.

Dagen etter starter man med en sykkeltur fra hotellet ut i de franske landskapet sammen med sjåføren og de andre gjestene. Alt vil være forberedt, og tempoet vil være veldig behagelig.

Etter sykkelturen, blir man fraktet til starten av etappen og VIP-området, hvor man får oppleve stemningen fra løpet på nært hold. Her får man muligheten til å se seg rundt i lagbussene, forsyne seg med mat og drikke.

Rett før rytterne starter etappen, går man til VIP Škoda-bilen sin for å kjøre til KM 0 (den offisielle løpsstarten). Her får man sett rytterne når de kommer forbi før man setter seg i et VIP-helikopter for å se løpet fra fugleperspektiv. Et perspektiv av sykkelrittet man aldri vil glemme.

Etter helikopterturen blir man servert deilig mat! Denne gangen blir det servert som pikniklunsj. Etter at man har unnet seg et solid måltid og en kald drikke, er det rett til mål for å se syklistene kjempe om etappeseieren.