#3 Pinkbike

Av We Love Cycling

Vi i Welovecycling Norge liker svært godt å bruke YouTube for å finne sykkelinspirasjon, og for generelt å se på folk som er flinke til å sykle. Vi vil i denne serien av artikler komme med en ny YouTube-kanal hver uke som vi anbefaler å sjekke ut.

Pinkbike sin YouTube-kanal er stedet å sjekke ut for de av dere som er interessert i terrengsykkel. Kanalen har en samling av nyheter og annen informasjon fra terrengseykkelmiljøet. Kanalen har flere bra videoserier som er verdt å sjekke ut slik som «Hot Lap», «Humbled», og «Field Test». Det er spesielt en serie som vi i Welovecyling Norge liker spesielt godt, og det er Privateer-serien. Serien handler om hvordan en person som jobber fulltid og som lever et vanlig liv gjør det når han får tilgang på det samme utstyret, ressursene og mulighetene som en proff.

Besøk pinkbike sin YouTube-kanal HER