Grønn sykkelrute i landets største byer

Av Syklistenes Landsforening

Finn deg en grønn sykkelrute i et av landets åtte største byområder – eller la deg friste av turer tett på svenskegrensen, men på «riktig» side av kjølen. Her finner du noen av de fineste turområdene for ferieopplevelser fra sykkelsetet.

Grønne sykkelruter fra Syklistenes Landsforening består av 51 naturpregede og stressfrie sykkelruter langs de fineste turområder i åtte av de største byområdene – Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Fredrikstad/Sarpsborg, Kristiansand, Grenland og Drammen. Rutene, som er kartlagt av Syklistenes Landsforening, er tilgjengelig for nær 2 millioner nordmenn og er i all hovedsak enkle å sykle — mange kan sykles av barn fra 6–7-årsalderen. 

Trykk på bildene under for å se ruter i de ulike områdene på Syklistenes Landsforening egen hjemmeside.