Kaggestad og Paasche

Av We Love Cycling

 

Kaggestad senior (Johan Kaggestad) er byttet ut med Kaggestad junior (Mads Kaggestad) i årets sending av Tour de France.  Johan har sammen med og Christian Paasche vært med på å bygge opp Tour de France interessen for nordmenn igjennom sine kommentering fra  kommentatorboksen til TV2. Nå er tiden kommet for at Mads skal ta over stafettpinnen etter sin far. 

Så lenge jeg har vært interessert og sett på Tour de France har Kaggestad og Paasche stått for kommenteringen. Alt de klarer å skvise inn av informasjon er mildt sagt imponerende. Det gjelder alt i fra geografi og historie, og til det sportslige. Stemningen og samspillet dem i mellom virker som det fungerer som hånd i hanske, noe som er med på å løfte sendingen enda et hakk.

WeLoveCyling Norge synes Mads har gjort en veldig god jobb i årets ritt, og vi ser frem til mange flere år med Kaggestad junior og Paasche i kommentatorboksen.

Selv om Johan ikke kommenterer i år, tenker vi det var på sin plass og se på noen god gamle klipp fra noen år tilbake. Enjoy!