Første treningshelg i Thon Challenge

Av We Love Cycling

Thon Challenge er et prosjekt mellom Thon Hotels og Norges Cykleforbund. Prosjektet skal engasjerer jenter over hele landet til å begynne å sykle, eller utforske sitt potensial på sykkelen. Prosjektet er for både terrengsyklister og landeveissyklister.

Prosjektet har blitt tatt svært godt imot, og NCF har i år fått med oss 34 deltakere. Alle deltakerne er delt opp i fire ulike regionsgrupper ut ifra hvor de bor, og hver regionsgruppe har fått en mentor.

De ulike regionsgruppene og mentorene er: Region øst med Emilie Moberg og Marit Sveen, Region Midt med Ida Langørgen, Region TeVeBu med Natalie Midtsveen og Region Vest med Pernille Feldmann. De ulike mentorene har vært i kontakt med alle sine deltakere og det ble i helgen gjennomført de første fellestreningene og dagssamlingene med stor suksess. Tidligere kontakt har vært digital gjennom fellesmøter i tillegg til at noen av mentorene også har arrangert digital basistrening over teams.

På fredag kjørte region øst sin første fellestrening under perfekte forhold i Oslo. Hovedfokuset for treningen var å bli bedre kjent, i tillegg til teknisk trening. Ut ifra oppdateringene på @thonchallenge på Instagram så det til at alle hadde en morsom og sosial treningsøkt.

På Vestlandet ble det også i helgen gjennomført det første fysiske møtet mellom deltakerne og mentor Pernille Feldmann. «Jeg hadde en helt topp dag men jentene og veldig kjekt å få ha en liten treningsøkt med de», sier Pernille etter helgens dagssamling i Sandnes. I tillegg til en god økt i det fine sommerværet spiste gjengen en bedre lunsj på Thon Hotel Sandnes.

Les mer om prosjektet her

Følg prosjektet på Instagram for oppdateringer fra de ulike regionene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Thon Challenge (@thonchallenge)