Meld deg på til «Sykle til jobben 2021»

Av We Love Cycling

Sykle til jobben er en sosial, morsom, miljøvennlig og motiverende aktivitetskonkurranse hvor all aktivitet teller. Det er en unik mulighet for deg og dine kollegaer til å være fysisk aktivitet sammen og velge en aktiv reisevei til jobben. Hjemmekontor er ingen hindring.

Sykle til jobben er Norges største og eldste årlige aktivitetskampanje, og arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund. Kampanjeperioden varer i 60 dager fra 20. april til 18. juni 2021 og målet er å få flest mulig til å finne gleden i en sykkeltur eller andre hverdagsaktiviteter. Deltakerne melder seg på i en bedrift eller deltar individuelt, og registrerer all aktivitet de gjennomfører i kampanjeperioden. Registreringen kan skje via vår nettside eller automatisk gjennom Strava eller andre tjenester.

 

 

Selv om kampanjen heter «Sykle til jobben» er det ikke bare aktiviteten sykkel som registreres. I treningsdagboken kan du logge alt fra frisbeegolf og skating til langrenn og bedriftsfotball. Vi heier på ALL aktivitet!

Sykle til jobben arrangerer ulike utfordringer og konkurranser gjennom hele kampanjeperioden, og det trekkes flotte individuelle premier og lagpremier, som blant annet sykler, turer og treningsutstyr!

 

Besøk gjerne nettside for mer informasjon om kampanjen: https://www.sykletiljobben.no/.

Følg dem på instagram for inspirasjon og konkurranser frem mot kampanjen @Sykletiljobben

Dette er en lavterskel, sosial, grønn, unik og morsom konkurranse.

Vi oppfordrer alle til å delta på Sykle til jobben i 2021!