Eirik Ulltang er Norges beste Trial syklist, og han har syklet på de mest ekstreme stedene i Norge. Det siste stuntet fant sted over det kjente Ridderspranget.

[post-views]
Del:

Han er ranket som den 11. beste trial syklisten i verden, og det forstår man etter sykling som dette. Det Eirik gjør på sykkelen er ekstremt og det er utrolig morsomt å se hva han klarer på to hjul. Se hoppet over Ridderspranget under. Vi har tidligere lagt ut at Eirik hopper mellom Svolværgeita, se artikkelen HER.

Ridderspranghoppet er på VGTV!!

Gepostet von Eirik Ulltang am Freitag, 9. Oktober 2020

[post-views]
Denne nettsiden bruker cookies

Mer informasjon om behandling av dine personlige opplysninger gjennom cookies, og mer informasjon om dine rettigheter finner du i Informasjon om behandling av personopplysninger via cookies og annen webteknologi. Nedenfor kan du gi ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger også for statistikk og analyse av brukeradferd.