132 parasyklister deltok på Zwift trening

Onsdag 22. april arrangerte Norges Cykleforbund (NCF) verdens første fellestrening for parasyklister over hele verden. Det var landslagssjefen for Para i NCF Jason Dyck som arrangerte treningen. «Onsdagens fellestrening på Zwift ble en stor suksess! Det var totalt 170 deltakere, og 132 av dem var parasyklister. På treningen deltok parasyklister fra hele verden, Tyskland, Italia, Nederland, Storbritania og USA. Det er et godt samhold i miljøet, så alle var veldig gira på å kunne sykle «sammen». Vi vil fortsette å arrangere disse fellesturene i ukene som kommer» sier Dyck.

Jeg tror arrangementet ga god publisitet for Norges Cykleforbud. Her er noen kommentarer fra deltakerne: «Norge fører an i Zwift likestilling.» og «Tusen takk NCF for at dere organiserte dette! Det var veldig gøy!» Min kone tok en liten film av at jeg deltok på treningen.

«I fremtiden vil jeg prøve å sette opp arrangementet med en voice app, slik at alle som deltar kan snakke med hverandre. Spesielt for håndsyklistene som ikke kan tekste med hverandre når de sykler på rulla. Jeg vil også pushe Zwift til å lage parasykkel avatarer til plattformen.» sier Dyck.

«Det viktigste er at alle parautøvoere i Norge og rundt i verden kan holde kontakten og beholde motivasjonen!» legger Dyck til.

 

Ønsker du å se flere slike filmer og andre filmer fra Norges Cykleforbund så er det bare å følge Youtube kanalen til forbundet her!